Prezantim " Les P'tits Amis"

 

Te dashur Prinder,

 

 

 

Loja me femijet e moshes se njejt ka rendesi jetike ne zhvillimin psikosocial e ket aktivitet e mundeson Spielgruppe.

 

 

 

Mesuesja e Spielgruppes e shoqeron dhe e ndimon femijen tuaj pergjat nje viti.

 

Ju flisni shqip ne shtepit e juaja, ateher eshte Spielgruppja qe ju ndihmon ne familijarizimin e gjuheve Zyrtare ne Zvicer me metoda si: loje, tregime perrallash, kenge femijesh, pikture, experience punimesh me dore etj, qe njeherit e afteson dhe e bene me te lehte kalimin me vone ne Fishnjore.

 

Dhuroni femijes ket mundesi!

 

 

 

Spielgruppja les P’tits Amis gjindet ne lagjen Shönberg dhe dhe pranon femijet nga mosha 2 Vjeqare deri ne fillimin e fishnjores.